Urajärven
kartanon mysteeri

Hugo ja Lilly päättävät pitää teatteriesityksen ystäviensä kanssa. Valitettavasti vieraiden saapuessa heidän kartanossaan alkaa tapahtua outoja asioita. Sisarusten pitää ratkaista kartanon mysteeri joka riivaa heitä.

Pelin tarkoitus on näyttää Urajärven kartano museon historiaa ja museon historiallisia esineitä. Kaikki kerätyt esineet joita pelaaja saa tasoista ovat nähtävissä museossa. Peli kannustaa ihmisiä vierailemaan Urajärven kartanossa näyttämällä miltä kartano näyttää ja kuinka sen asukkaat elivät. Vieraile museossa kun olet läpäissyt pelin nähdäksesi kaikki huoneet ja historialliset esineet, joita olet kerännyt pelin kuluessa. Kukin pelin tasoista sijoittuu kartanon eri huoneisiin sekä ympäröivän alueen rakennuksiin. Pelaaja voi halutessaan etsiä kaikki esineet tai keskittyä ratkaisemaan kartanon mysteerin.

 

Yritämme esitellä mahdollisimman paljon kartanon upeaa sisustusta ja kiehtovaa historiaa. Toivomme että pelaajat tulevat museolle aarrejahtiin ja että löydät kaikki pelissä keräämäsi esineet myös museosta.

Urajärven kartanon mysteeri mobiili peli on saatavilla osoitteessa:

Hanki Google Play Palvelusta

Lataa App Storesta

Scroll to Top